Bestuur je schaakvereniging vanuit een echt kantoor

Als een schaakclub nog niet zo groot is, kan hij door een team enthousiaste leden vanuit huis worden beheerd. Maar een gezonde vereniging groeit na verloop van tijd, trekt meer leden aan, en krijgt meer verschillende commissies en gezelschappen.

Op een gegeven moment kan het dan wenselijk zijn om een parttime of fulltime bestuur te installeren, dat al dan niet betaald alle activiteiten van de schaakclub in goede banen leidt. Het is dan een interessante mogelijkheid om via https://workaround.io/nl een kantoorruimte te huren en daar met méér faciliteiten de schaakclub naar nieuwe hoogten te laten stijgen.

Waar verhuurt Workaround kantoorpanden?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van kantoorruimtes in Amsterdam en de aangrenzende regio. Maar ook in andere steden staan kantoorpanden te wachten op een nieuwe bestemming. Daarmee is de website https://workaround.io/nl interessant voor elke groeiende schaakclub in een grote Nederlandse stad.

Wat voor soorten kantoorpanden zijn er te huur?

Sinds de coronacrisis is het aanbod op https://workaround.io/nl sterk gegroeid. Verenigingsbesturen kunnen terecht in kantoorruimtes die volledig leeg zijn, volledig ingericht zijn of ergens daartussen in zitten. Er zijn werkplekken te huur voor teams van een paar personen, maar ook ruimtes waar de hele schaakvereniging ruimte heeft voor toernooien en vergaderingen.

Moet ons bestuur zelf onderhandelen over een nieuwe locatie?

Nee, Workaround bemiddelt voor zijn klanten bij het vinden van de beste deals voor een nieuwe kantoorruimte. Daardoor betaal je niet te veel voor een nieuwe werklocatie voor je schaakvereniging, zelfs niet in een dure stad als Amsterdam. Workaround kan zelfs helpen bij het verhuisproces – kijk op https://workaround.io/nl voor meer informatie hierover.

Is het mogelijk om een potentiële werkplek te bezichtigen?

Ja. Het bedrijf koppelt de behoeften van een nieuwe huurder aan een paar kantoorpanden. Er worden dan één tot drie bezichtigingen ingepland, zodat het verenigingsbestuur kan kijken of deze gebouwen aan hun wensen voldoen. Pas als er een geschikt pand op het oog is, beginnen de onderhandelingen.

Wat als we later naar een ander pand willen verhuizen?

Dat is geen probleem! Op https://workaround.io/nl staan veel verschillende kantoorruimtes, elk met hun eigen capaciteit en ligging. Als er na een korte of lange tijd behoefte is aan een nieuw kantoorpand, helpt Workaround je schaakvereniging om een soepele verhuizing uit te voeren.

Aanbevolen artikelen